Keptin-Jr: Eenvoudige knuffeldoekjes van 100% biologisch materiaal.

Stevige knuffeldoekjes van biologisch materiaal

Een merk knuffeldoekje waar zelfs de verpakking van recyclebaar karton is. Dát is Keptin-Jr. Dit Nederlandse bedrijf produceert al enkele jaren met veel zorg biologische, milieuvriendelijke knuffeldoekjes.
De tutdoekjes zijn met zorg door het bedrijf ontworpen, met het oog op een eenvoudige vormgeving. Dit design is expres gekozen met de gedachte kinderen hun fantasie optimaal te stimuleren. De Zmooz knuffeltjes hebben bijvoorbeeld geen gezichtsuitdrukking, waardoor uw kindje de emotie van het doekje naar zijn of haar eigen gemoedstoestand kan invullen!

Keptin-Jr. is van topkwaliteit!

Keptin-Jr knuffeldoekje rood gestreept

De hoge kwaliteit is al meteen duidelijk als u het product binnenkrijgt: verpakt in een recyclebare envelop treft u het knuffeldoekje aan in recyclebaar karton. Het knuffeldoekje zelf is van 100% biologisch katoen gemaakt en de zachte vulling is van puur wol. Deze vulling zelf krijgt u nooit te zien, want dit knuffeldoekje wordt bij elkaar gehouden door stevige stiknaden! Dit knuffeltje kan tegen een stootje en dat moet ook; naast slapen wordt er met het knuffeltje ook gespeeld, gegooid en overal mee naartoe genomen door uw kleintje.

Dat het knuffeltje bij elkaar blijft is niet alleen handig voor u en uw kleintje, maar ook superbelangrijk. Het is belangrijk dat dit vriendje niet kapot gaat, omdat er voor peuters heel erg veel emotionele waarde aan knuffeldoekjes zit. Er wordt constant mee gespeeld, ze hebben hem constant in hun handjes en slapen er mee. Het is een heel waardevol bezit en dit is ook de reden dat er grote paniek ontstaat als het knuffeltje opeens kwijt of kapot is.

Knuffeldoekjes moeten serieus genomen worden: Keptin-Jr. is GOTS gecertificieerd

knuffeldoekjes van Keptin-Jr zijn GOTS-gecertificeerd

Keptin-Jr. is een merk tutdoekjes wat hun producten serieus neemt. Ze snappen de emotionele waarde die de tutdoekjes hebben voor kinderen en hebben daarom in het productieproces ook rekening gehouden met een betere wereld. De producenten die het katoen en de wol aan Keptin-Jr. leveren krijgen een eerlijke prijs voor hun natuurlijke materialen. Al het materiaal van Keptin-Jr. is GOTS-gecertificeerd.

Knuffeldoekje-Online heeft verschillende vrolijke tutdoekjes van Keptin-Jr. in haar assortimentCozy & Zmooz en Toddels. Waar Cozy & Zmooz een eenvoudig en stevig knuffeldoekje is heeft Toddels meer detail: een gezichtsuitdrukking en een duidelijke vormgeving (bijvoorbeeld een konijntje). Beide knuffeldoekjes zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren!

Andere merken knuffeldoekjes van Knuffeldoekje-Online

Naast het merk Keptin-Jr. hebben wij ook twee andere topmerken tutdoekjes in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Les Déglingos, waar design in een hoog vaandel staat. Ook hebben we drie lieve knuffeltjes van Franck & Fischer met handige touwtjes voor de speen!