Franck & Fischer: Deens Design van hoge kwaliteit.

Knuffeldoekjes met focus op detail.

Sinds 2005 produceert het Deense bedrijf Franck & Fischer prachtige artikelen, waaronder ook knuffeldoekjes
En hoe! Het zijn er maar drie, maar de tijd en liefde die aan het ontwikkelingsproces is besteed is duidelijk terug te zien in deze tutdoekjes
Wij hebben de eer om de drie knuffelvriendjes van Franck & Fischer in ons assortiment te hebben: Lucca de vos, Sander de aap en Gitte het olifantje. 

U kunt het misschien niet zien op de foto, maar deze knuffeldoekjes zijn lang! Meer dan 25 centimeter groot zijn ze; de knuffeltjes van Franck & Fischer raken niet snel kwijt. Ze hebben elk een grappig hoofdje wat stevig op het doekje is vastgemaakt. Dit hoofdje heeft een lekkere zachte vulling, en het doekje is van 100% biologisch textiel gemaakt.
 

De knuffeldoekjes zijn stijlvol en handig tegelijk.

Bovendien is enorm veel tijd besteed aan details in het designproces. En in het productieproces is rekening gehouden met een eerlijke wereld. De doekjes zijn GOTS-gecertificeerd: geen kinderarbeid, vervuiling of uitbuiting. Iedereen betaalt een eerlijke prijs, voor een betere wereld.
 
Wat superhandig is aan deze tutdoekjes, is dat er een speen aan de staart vastgemaakt kan worden. Het handige touwtje zorgt ervoor dat uw kindje het knuffeldoekje nooit kwijt raakt. Waarom? Uw kindje zal nooit zijn speen verliezen, maar misschien wel zijn knuffeldoekje. Als de speen aan het knuffeldoekje vastgemaakt zit zal het doekje niet snel kwijtraken.
 

Andere merken knuffeldoekjes in ons assortiment

Knuffeldoekje-Online.nl heeft naast Franck & Fischer nog twee andere merken knuffeldoekjes in haar assortiment. Zoekt u iets unieks en hips? Les Déglingos heeft tien leuke tutdoekjes in de familie! Liever iets eenvoudigs maar toch erg stevig en mooi? Keptin-Jr. is dan de juiste keus voor u!

 
Milieuvriendelijk en eerlijk


Franck & Fischer Sander Franck & Fischer Lucca Franck & Fischer Gitte