Les Déglingos: Uniek met hoofdletter U.

Twaalf lieve knuffeldoekjes met een geweldig design.


Les Déglingos rat knuffeldoekje

Zoekt u 'iets anders dan anders'? Een knuffeldoekje dat u niet snel zal zien bij een ander kindje? 
Dan is Les Déglingos hét merk voor u!
 

Dit Franse merk heeft twaalf lieve knuffeldoekjes ontworpen, en wij zijn trots deze in ons assortiment op te kunnen nemen, als een van de enigen in Nederland!
De knuffeldoekjes hebben elk hun eigen persoonlijkheid en naam: Lapinos is bijvoorbeeld het lieve konijntje en Kitchos de sluwe vos. Meisje met knuffeldoekje

 

Deze knuffeldoekjes zijn hip, zacht en stevig!

Les Déglingos begrijpt dat knuffeltjes een uniek bezit zijn voor kinderen en zij er heel erg veel waarde aan hechten. 
Het moet daarom uniek zijn, is de gedachte. 

Iets wat uw kindje niet vaak tegenkomt bij een ander kindje als u over straat loopt of op vakantie bent. Deze knuffeldoekjes zijn hip en zacht tegelijk!

 


Kindje met knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes van Les Déglingos: uniek in zijn soort!

De twaalf knuffeldoekjes zijn tussen de 24 en 28 centimeter lang; lekker lang! Door de stevige stof van katoen en polyester zal het knuffeltje niet kapot gaan, maar er kan natuurlijk ook lekker mee geknuffeld worden! 

Ook zijn deze tutdoekjes wasmachinebestendig op de koudwasstand, en kunnen gewoon in de droger. Deze knuffeldoekjes hebben ribbeltjes, zodat het makkelijk te herkennen en vast te pakken is voor uw babytje. 

Elk knuffeldoekje voldoet aan de Europese én Amerikaanse veiligheidsvoorschriften, er is absoluut geen gevaar voor uw kleintje! Neem snel een kijkje in het ruime assortiment! Ook hebben we twee andere merken in ons assortiment: Keptin-Jr en Franck&Fischer.


 
 

Knuffeldoekjes van Les Déglingos


 Deglingos Logo