BioDours: een verstandige keuze voor een knuffel

100% biologische en knuffelbare vriendjes

Uw kindje heeft zijn knuffeltje altijd bij. Het is namelijk van grote emotionele waarde voor uw kleintje. 

BioDours aan haakjesHet is daarom erg belangrijk dat het knuffeldoekje van goede en gezonde materialen is gemaakt. Weg met het polyester en andere milieuvervuilende stoffen: biologische materialen zijn veel beter voor kinderen! Ze worden er niet ziek van, ze kunnen er lekker op sabbelen en krijgen geen allergische reacties.

Mocht u deze gedachte delen, dan is het franse merk BioDours een hele goede keuze voor de aankoop van een tutdoekje. Zoals vele van onze merken in ons assortiment is BioDours GOTS-gecertificeerd. Dit certificaat verzekert u dat het product is gemaakt van 100% organische materialen en dat het handelsproces eerlijk is verlopen. En dat niet alleen: de materialen kunnen ook worden getraceerd zodat u precies weet van welke boerderij het katoen en de wol komt!

Het assortiment van BioDours

BioDours heeft drie artikelen in haar assortiment. Het knuffeltje is hartstikke leuk om overal mee naartoe te nemen. Voor babytjes is een knuffeldoekje een zachte en leuke oplossing, of wat dacht u van de rammelaar en bijtring in één? Welke keuze u ook maakt, u bent ervan verzekerd dat het een verstandige keuze is. Het kenmerkende design komt overal terug: een lief beertje met een leuk hartje en een lachend gezichtje.

Andere merken tutdoekjes van Knuffeldoekje-Online

Naast Biodours hebben wij ook andere topmerken tutpopjes in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Les Déglingos, waar design in een hoog vaandel staat. Ook hebben we drie lieve knuffeltjes van Franck & Fischer met handige touwtjes voor de speen!